Opis forum
Regulamin Forum i Gry
1. Rejestrując się na tym forum, automatycznie zgadzasz się na postawione tu warunki, i zobowiązujesz się do przestrzegania ich!
2. Każdy użytkownik MUSI zapoznać się z regulaminem, ponieważ warny i bany będą dawane z podaniem punktu, który złamałeś/aś!
3. Zabrania się stwarzania kont np. Naruto, lub Kakashi83!! Tu nikt nie jest jednym z nich, jesteście innymi osobami!
4. Zabrania się nicków typu Laseczka85! Każdy ma mieć nick/login taki, jaki chce, żeby jego postać nosiła na imię! Np. Yoshi, Yaguro itp.
5. Zabrania się robienia samowolnie sygnaturek! Od tego są wyznaczone osoby i nikt więcej! Jeśli chcecie, żeby było szybko zrobione, napiszcie na ChatBoxie tylko jeden RAZ!! Spamowanie typu: "Zrób mi tę sygnę" będzie nagradzane warnem lub w skrajnych przypadkach, banem.
6. Zabrania się jakichkolwiek oszustw w sygnaturkach. Wierzcie mi, zauważymy je. Po zauważeniu oszustwa albo: obniżymy rangę do Ucznia Akademii i odejmiemy 40.000 Ryo plus 2 jutsu, albo nagrodzimy dożywotnim banem!
7. Zabrania się jakiegokolwiek przeklinania gdziekolwiek! Dotyczy to każdego!
8. Zabrania się wyzywania, poniżania, oraz wszelkich działań, które mają na celu skrzywdzenie drugiej osoby. Przed monitorem siedzi żywy człowiek, pomyśl o tym!
9. Zabrania się dodawania na forum treści faszystowskich, rasistowskich, erotycznych, z wulgaryzmami itp. Możemy od razu dać bana osobie za takie coś.
10. Zwykli użytkownicy nie mają prawa ruszać punktów reputacji! Na naszym forum będą to warny i pochwały! 3 warny nieodpracowane (-3 punktów) wiążą się z banem!
11. Jeśli dostaniesz warna i myślisz, że nie słusznie, zapraszamy do odpowiedniego działu!
12. Jeśli macie problem z walką, np. jakim cudem on zrobił to czy to, nie kłócić się, tylko od razu poprosić Admina lub Moderatora(ANBU) o ocenienie walki!
14. Jeśli poprosicie Administratora lub Moderatora(ANBU) o rozwiązanie kłótni podczas walki, jego zdanie jest JEDNOZNACZE I NIEPODWAŻALNE!
15. Zdarzy się, że do różnych działów będą oddzielne regulaminy i macie ich też przestrzegać!
Regulamin może ulec zmianie w KAŻDEJ CHWILI! Nie ma tłumaczenia "bo ja nie wiedziałem!" Masz pilnować i kropka! Tak samo przeczytać CAŁY regulamin. I tak jest krótki ;]